Positiv julekalender 8. december 2018

Positiv julekalender 8. december 2018

december 8, 2018 Positive tanker 0

Jeg nyder alle de citater der dukker op mange steder. Nogle er trætte af dem, men for mig sætter det tanker i gang.

Ser du hullerne i osten eller selve osten?

Da jeg havde det dårligst, så jeg hullerne i osten. Jeg blev bekræftet i, gang på gang, at mine problemer var store og jeg havde god grund til at have det dårligt. Ved at fastholde det billede, kunne jeg ikke komme videre. Ved at ændre synet henimod en mere positiv tankegang – at se mine muligheder(selve osten), ændrede mit sind sig også.

Det kom ikke fra den ene dag til den anden, men jeg startede i det små. Da jeg hurtigt mærkede en forskel i mit humør, var vejen lagt.

Hvor jeg før beskæftigede mine tanker med bekymringer og mulige konsekvenser (flere bekymringer), fokuserer jeg nu på hvilke muligheder jeg har. Jeg har brugt en masse positive tanker omkring mine drømme, fokuseret på mine muligheder og talt fremtid. Det har gjort mig glad igen. Nogle gange dukker bekymringstanker op, men slet ikke i den samme mængde som før og slet ikke så skræmmende.  

Forsvinder dine problemer, når du ændrer syn på tingene? Jeg tror at mange af dem vil forsvinde, da de ikke er reelle problemer, men bekymringstanker. Ved at åbne op for de positive tanker, bliver disse i stedet for selvforstærkende og dit mindsæt bliver helt anderledes. Vi kan ikke leve et liv uden problemer af den ene eller anden slags engang imellem. Det kan positiv tankegang ikke ændre på og dog, det hjælper dig videre og ud af krisen, når du arbejder dig henimod noget du vil.

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.