Positiv julekalender 7. december 2018

Positiv julekalender 7. december 2018

december 7, 2018 Positive tanker 0

Hvornår har du gjort noget godt for dig selv?

I dag er jeg blevet forvist fra mit eget hjem. Juhuuu.

En pause til at gå på cafe, i dag Espresso House. Med god samvittighed har jeg købt en Jule Latte (og en kage), fordi jeg har afsat tiden til det og nyder kalorierne i fulde drag. Nyder den rolige stemning en formiddag i midtbyen. Totalt overskud og totalt luksus, jeg ved det godt.

Jeg har valgt at gøre gode ting for mig selv og valgt at nyde det i fulde drag. Det er positive valg, som jeg gør med god samvittighed. Lige nu valgte jeg noget kalorieholdrigt. Senere vælger jeg måske at læse en god bog eller gå en lang tur. Julen er her lige nu og jeg nyder den for første gang i flere år.

Gode valg for mig er også at få motioneret hver dag, give mig selv hjernepauser og fordybelser. Meditationer, for at ”virre” min hjerne igen efter min stress. Stressen gav mig indsigt i, hvor vigtigt det er for mig at motionere og meditere, så det nyder jeg hver dag. Ikke fordi jeg skal, men fordi det giver mig et kæmpe overskud.

Jeg vælger hverdag, hvilke gode ting jeg vil gøre for mig selv og oftest er det gratis fornøjelser.

Min luksus er nu, at jeg kan gøre det, fordi jeg ikke længere har et fuldstændigt ekstremt slidsomt job, der har stjålet mit liv og min energi. Det valg har haft nogle konsekvenser i forhold til økonomi og identitet, men ved du hvad?

Jeg skaber nu min egen identitet og vælger de ting jeg vil lave i mit liv og med hvem.

Hvad med dig?

Sidder du fast i daglige rutiner og krav, så kan det være svært for dig at finde åndehuller til dig selv, men tro mig. Den tid du bruger på dig selv, er godt givet ud. Når du kan være noget for dig selv, kan du også være noget for alle andre. Jo mere du kigger efter mulighederne, jo oftere vil du opdage, at mulighederne er der.

Gammel Torv, Aalborg

 

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.