Positiv julekalender 6. december 2018

Positiv julekalender 6. december 2018

december 6, 2018 Positive tanker 0

 

Hvem er du sammen med – vil de dig godt?

Medspil og modspil er godt i alle relationer. Det kræver dog at man grundlæggende kan lide hinanden og forstår at give kritik på en god og kærlig måde.

Jeg har længe brugt en masse energi på at få nogle mennesker til at lide mig. Den positive accept har jeg nu accepteret at jeg aldrig får fra disse mennesker. Mine handlinger blev tillagt dårlige intentioner og mistro. Uanset hvor meget jeg fyldte ind i køleskabet, blev der kun taget fra køleskabet – aldrig fyldt ind. De mente at mine meninger var forkerte, mine valg var håbløse og selv min stemme var for skinger eller jeg grinte for højt. At være omgivet af mennesker der ikke ønsker dig noget godt, virker nedbrydende på dit selvværd.

Hvis relationen er tæt på, så er det svært at bryde op, men tro mig. Det er den bedste beslutning jeg har truffet længe. Du kan selv træffe det valg.

I dag er jeg omgivet af mennesker der vil mig det godt. Mennesker der grundlæggende kan lide mig som jeg er. Naturligvis er vi ikke enige om alt, men det er der rigeligt plads til. For jeg ved de holder af mig. De har kærlighed og rummelighed og ønsker mig alt det bedste. Det sjove og mest fantastiske er, at da jeg blev bevidst om at vælge ordentlige mennesker til, så møder jeg dem også allevegne.

Morgenkaffen klar

 

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.