Positiv julekalender 5. december 2018

Positiv julekalender 5. december 2018

december 5, 2018 Uncategorized 0

Behandle du dig selv godt?

Hvordan taler du om dig selv og til dig selv?

Ved at omtale dig selv i negative vendinger, giver det dig negative billeder om dig selv.

Skift rammen:

Jeg prøver at forestille mig, at jeg bytter mig selv ud med min egen bedste ven, eller mit barn. Hvordan ville jeg tale til dem, hvis en af dem f.eks. lavede en fejl. Eller når de endnu engang ikke overholdt en aftale med dem selv omkring motion, ikke at spise forkert, reagere for hurtigt/forkert eller andre ting de vælger at slå sig selv oveni hovedet med.

Jeg ville ikke kalde personen for dum, gammel, tyk eller andre negative ord. Jeg ville give dem kærlighed og udvise omsorg og forståelse. Denne omsorg har jeg valgt at give mig selv nu og ved at ”skifte rammen” over på et menneske jeg holder af, kan jeg nemmere se det.

Havnen Aalborg den 5. december på min gåtur.

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.