Positiv julekalender 4. december 2018

Positiv julekalender 4. december 2018

december 4, 2018 Positive tanker 0

Husk at stoppe op og vær til

Hverdagen kan være travl og fyldt med pligter.

Der er mange ting der tager din opmærksom. Arbejde, oprydning, rengøring, madlavning, møder, socialt samvær, motion, TV og radio. Listen kan være meget længere. Du kender selv din hverdag. I dag er mange også udstyret med en smartphone, som de hele tiden skal tjekke for nye input.

Jeg elsker min smartphone, ja fordi den er smart til hele tiden at følge med og hente nyheder. Men… den stjæler mine hjernepauser.

I dag vælger jeg bevidst mine hjernepauser til. Gåture uden telefon. Meditationer, lange som korte.

At glo ud i luften og bare være. Det giver ro i maven og i sjælen.

 

Farmors juledug

 

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.