Positiv julekalender 3. december 2018

Positiv julekalender 3. december 2018

december 3, 2018 Positive tanker 0

Ved du hvad der gør dig glad?

Da jeg blev spurgt om det, kunne jeg kun svare. Mine børn, min kæreste og mine venner.

Jamen hvad kan du lide at lave? Hvad bringer glæden frem inde i dig, var næste spørgsmål.

Jeg kunne ikke rigtigt svare, for jeg havde glemt det.

Det råd jeg fik, var at lave en ”gør mig glad” liste.

Eksempler fra min liste er (stort som småt):

  • Gåtur i skoven, da den altid dufter så skønt
  • Danse fjollet rundt til en vild sang
  • Solen der varmer mine kinder
  • Nylavet kaffe om morgenen, mens dagen begynder
  • Duften af nybagt brød
  • Et varmt brusebad

Efterhånden, som jeg skrev listen, blev jeg mere og mere opmærksom på de små ting i dagligdagen og jeg blev bevidst om at opsøge disse glæder. Rådet jeg fik var rigtigt godt for mig og nu giver jeg det videre til dig.

Morgenkaffe med udsigt – min altan

 

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.