Positiv julekalender 2. december 2018

Positiv julekalender 2. december 2018

december 2, 2018 Positive tanker 0

U2 – Stuck in a moment

 

You’ve got to get yourself together
You’ve got stuck in a moment
And now you can’t get out of it
Don’t say that later will be better
Now you’re stuck in a moment
And you can’t get out of it

Link til sangen: https://www.youtube.com/watch?v=emFUtuotHL4

Hvis jeg har dårlige tanker (stuck in a moment) og lader bekymringerne tage overhånd, så virker det for mig at skifte scene.Det gør jeg ved f.eks. at gå en tur, lytte til en sang eller læse en bog. Især at bruge kroppen virker specielt godt.

Når jeg lukker andre lyde, dufte og billeder ind, dukker der nye tanker op og jeg skaber afstand til de dårlige. Hvilke ting gør du for at bryde ud af dårlige tanker?

Dagens billede 1. søndag i advent:

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.