Positiv julekalender 11. december 2018

Positiv julekalender 11. december 2018

december 11, 2018 Positive tanker 0

Jeg holder af hverdagen

Jeg holder af hverdagen 
Jeg er vild med den 
Hold da helt ferie hvor jeg holder af hverdagen 
Jeg holder stinkende meget af hverdagen 

Af Dan Turèll

I dag holder jeg af hverdagen. Min hverdag er blevet til noget jeg glæder mig til. Også de sure pligter, der hober sig op. Telefon og mails der tikker ind. Ting jeg skal tage stilling til. Arbejde der skal gøres. Måske elsker jeg dem ikke direkte, men hverdagen er også gentagelsen og trygheden ved det genkendelig. Dan Turèll beskriver det så poetisk i digtet.

Ved at fylde ting ind i min hverdag, som gør mig glad, kan jeg se frem til disse gode stunder og de gode opgaver, som følger med. De ting, som jeg har valgt selv at gøre og de oplevelser, jeg nu selv bevidst søger. Ved at fylde mit bæger op, kan jeg give noget videre til andre.

Når jeg kan se ud over min egen næsetip og tage nærheden og indtrykkene ind fra mennesker omkring mig. Lytte til deres ord og tanker og blive bevæget af deres liv.  Jeg lærer nyt og udvikler mig.

I dag var hverdagen anderledes. Det er hver dag egentligt altid:

  • Jeg har lært lidt spansk fra min datter, eller hun forsøgte at lære mig lidt
  • Jeg har smagt brændte mandler med lakridssmag
  • Jeg/vi fik købt nogle af vores julegaver
  • Jeg gik lidt rundt i Aalborg midtby og så nye steder (Klosterjorden)

Det er ikke det samme som i morgen. I morgen er der en ny hverdag. Til nye indtryk og nye oplevelser. Husker du at se de store ting i de små ting?

Klosterjorden – Aalborg midtby

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.