Positiv julekalender 23. december 2018

Positiv julekalender 23. december 2018

december 23, 2018 Positive tanker 0

Lillejuleaften

Duus´s vinkælder

Samværet med andre

Juleferien er blevet brugt til noget fantastisk indtil nu. I dag har jeg været sammen med fantastiske mennesker. Jeg har nydt deres varme og humor.

Først morgenkaffe med gode nære venner, med gode snakke om fremtiden. Efterfølgende en fødselsdagsfejring på Duus´s vinkælder, hvor jeg møder nogle dejlige mennesker, jeg alene møder den ene dag om året. Stemningen er opløftet og i forventning, fordi vi fejret et godt og varmt menneske, som har fødselsdag og samtidigt nyder vi, at nu er der juleferie.

Når jeg er sammen med gode, rare mennesker, glemmer jeg mig selv og kan nyde den ping pong der opstår i snakken og udveksling af historier.

Når den nordjyske humor tager over, er jeg levende og med. Mine bekymringer forsvinder et øjeblik og hvis der er nogle, er de knap så store når jeg igen er alene.

I samværet med andre lever jeg i nuet.

Med gode mennesker omkring mig, lærer jeg nyt og bliver udfordret. Udfordret til at tænke nye tanker og se tingene i et nyt lys. Finde nye veje og finde nye muligheder.

Når jeg har det svært har jeg svært ved at række ud og være sammen med andre mennesker.

Mit indre er i kaos og jeg kan have det svært med at holde sammen på mig selv og alle de indtryk der kommer imod mig. Alene kan jeg have en tendens til kun se en vej frem og det er sjældent en særlig positiv vej. Når jeg har det sådan trækker jeg mig fra samværet og isolerer mig. Jeg lader negative tanker og bekymringer fylde mig op.

At lade bekymringerne fylde og tankerne køre, giver kun flere bekymringer. Tanker er lige med fantasi og som regel er bekymringerne værre end de faktiske omstændigheder. Derfor er vigtigt for mig, ligesom det er for dig, at være sammen med andre mennesker. Det har jeg lært nu.

Taknemmelighed

Min familie er lille og mit netværk har været lille, men det er noget, som jeg bevist arbejder på at udvide, for jeg ved at samværet med gode, varme og oprigtige mennesker er vejen frem til et godt liv. Måske vil DU opleve at du ikke i første omgang lykkes med det, men jo mere du tror på det og jo mere du er dig selv, vil du opleve at de skønne mennesker er der.

Hvis du kaster din energi efter noget du gerne vil opnå, så kommer det. Tingene kommer ikke af sig selv uden din indsats. Tro på det.

Mit valg – hvad er dit?

Jeg har valgt at jeg ikke vil leve mit liv alene. Jeg er opsøgende og udadvendt og sjovt nok… så er de gode vibrationer jeg sender ud, nogle der kommer ti-fold tilbage. Jeg er dybt taknemmelig over hver og en der positivt kommer ind i mit liv.

Min dag i dag har indtil nu været fantastisk. Tak for jer derude. Tro på det også kan lykkes for dig.

Nu vil jeg nyde resten af lille juleaften med min dejlige familie. Det giver så meget på overskudskontoen 😊

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.