Positiv julekalender 21. december 2018

Positiv julekalender 21. december 2018

december 21, 2018 Positive tanker 0
Baggården Christiansgade

Meditation

Meditation – det hjælper mig

I disse dage, sker der en masse spændende ting. At have travlt og mange bolde i luften med gode ting, kan også virke stressende. Det behøver ikke altid være dårlige ting, som sætter turbo på hjernen. I mit tilfælde er det nye mål, som er blevet nået, hvilket giver en stor tilfredsstillelse, men…. også mere arbejde der skal fixes.

Julen er jo tæt på, heldigvis, så her er også lidt ting der skal på plads.

Når jeg kan mærke at tankerne snurrer rundt i hovedet med ting jeg skal gøre og huske. Når jeg ikke får givet mig nogle hjernepauser. Når min krop begynder at ”snurre/svide” så underligt. Når søvnen bliver urolig. SÅ er der tid til flere meditationer.

I dag kender jeg mine tegn på stressen, når den begynder at sætte ind og kvikfixet er en meditation. Kender DU dine?

Meditationen bruger jeg også forebyggende. Dvs. jeg dagligt mediterer. Ligesom tandbørstningen, badet og gåturen, så er det blevet en dagligdags ting for mig.

Når jeg mediterer kommer jeg i kontakt med mig selv. På den måde kan jeg reflektere over min fysiske krop og hvordan mine følelser har det. Jeg tuner ind på mig selv.

Når jeg farer afsted med 180 kilometer i timen, mærker jeg ikke min krop eller mine følelser.

Mini-meditationer

Har du hørt om en mini-meditation? Du kan også kalde det en hjernepause, en pause hvor du lige logger ud af det hektiske omkring dig og kigger indad. det kan være i køen i Bilka eller midt i mødet med mange støjende mennesker eller andre steder, hvor det bliver for meget for dig.

Prøv et øjeblik bare at tænke på din vejrtrækning. Måske skal du sige indeni dig selv “Ind” mens du trækker vejret ind og “ud” når du trækker vejret ud. Giv dig selv et halvt minut eller måske kan du gøre det et par minutter. Du trækker dig indad og mærker efter dig selv.

Eller du tænker, at du vil prøve en længere meditation, hvor du sidder/ligger et roligt sted for dig selv og kan lytte til en guidet meditation.

Und dig selv at lave en meditation. Du kan finde meditationer online eller skriv til mig for et login til karmagi.dk.

Meditationens gavnlige virkningerPositiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.