Positiv julekalender 20. december 2018

Positiv julekalender 20. december 2018

december 20, 2018 Positive tanker 0
Forberedelser til det nye år

Hvad stopper dig?

Misundelse

”Hun er så fantastisk heldig hele tiden. Hun har et nemt liv, hvor det hele bare falder ned i hendes kurv.”

Misundelsen opstår, når jeg selv har det dårligt.

Så bliver mit billede af tingene sort/hvide og dermed ikke så nuancerede som ting altid er.

I virkeligheden er min veninde fantastisk og at hun slider og slæber sig frem til resultaterne. Hun er så smuk at kigge på, fordi hun er et fantastisk varmt og smilende menneske. Det ved jeg, når jeg er i balance og jeg er i gang med mit liv. Så under jeg hende alt det bedste.

At være misundelig giver kun mavesure opstød og grimme rynker. Det hjælper dig ikke fremad og henimod din plads i det varme solskin. DU må i gang med at arbejde med dine egne mål og beslutninger.

Jamen, jeg har jo en husleje der skal betales, hvis jeg skal stoppe med mit arbejde. Hvad kan jeg ellers arbejde med? Hvad tænker de andre om det? Virker det ikke også lidt uoverskueligt at lave den forandring.

Når mine børn bliver store, så… Når huset er betalt ud….. Når jeg bliver pensionist så…

Undskyldningerne er mange, for IKKE at tage beslutninger om nye mål. Mål der er de rigtige for dig. Når du bruger din energi, på dit eget liv og dine egne behov, så har du det godt og bliver ikke misundelig. Det har du simpelthen ikke tid til.

At vælge at træde ud af hverdagens trummerum og vælge noget nyt til, kræver mod, styrke og ihærdighed. Jeg kan ikke love dig at beslutningerne er nemme og at kampene ikke kommer, men kan du lade være? Tør du lade være.

Hellere stå tilbage og se tilbage på dit liv og sige ”jeg gjorde mit bedste” end at sidde tilbage og tænker ”bare jeg havde”.

Du er den eneste der kan vælge din vej. Hvad stopper DIG?

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.