Positiv julekalender 19. december 2018

Positiv julekalender 19. december 2018

december 19, 2018 Positive tanker 0
Rold skov

Sig dine drømme højt

Jeg er begyndt at sige mine drømme højt.

Ved at sige det jeg ønsker mig højt, ændrer min fantasi og tanker til sig til reelle muligheder og ved at få det ud i det åbne, kan nogle drømme blive til virkelighed og andre bliver lagt tilbage i skuffen. Måske til videre forarbejdning eller evig glemsel.

Måske er drømmen ikke den virkelighed den ender med at blive, men starten på den næste drøm, som så bliver til virkelighed.

Jeg skriver lister over ønsker til fremtiden. Mine drømme er både store og små. Mine drømme er både materialistiske, omkring menneskelige relationer eller ønsker til min egen udvikling.

F.eks. hvad jeg vil arbejde med i fremtiden, at jeg vil lære noget mere, at jeg vil være noget for mine venner, hvilken bolig jeg vil bo i osv. Lige nu er listen på 50 ønsker og jeg tror ikke den nogensinde bliver tom. For drømme er med til at se frem imod livet.

Jeg siger også mine drømme højt til andre. Jeg er ikke bange for at stå ved mine drømme om fremtiden. Fordi de er MINE drømme.

Når jeg siger mine drømme til andre bliver jeg taget alvorligt og jeg oplever andre giver mig gode input og ideer til flere drømme. Det er jo fantastisk, at en gave jeg giver mig selv, på den måde bliver ved med at give.

En kær veninde spurgte mig på et tidspunkt: ”Hvad vil du så gerne arbejde med?”. Jeg havde ikke et rigtigt svar, fordi jeg ikke havde turdet drømme. Eller det havde jeg måske nok, men det var jo bare drømme.

Det satte mine tanker i gang. Hvordan skal jeg kunne vælge min vej frem, når jeg ikke selv ved, hvad det er jeg vil.

En drøm forbliver bare en drøm, hvis den bliver derinde i dig selv. Tro på at dine drømme kan blive til virkelighed. Det sker for mig lige nu.

Se fremad

DU er kaptajnen på dit eget skib og hvis du skal finde kursen, så må du sætte dig dine mål. Ingen andre kan gøre det end DIG. Skriv dine drømme og ønsker ned og begynd, at sige dem højt. Begynd at arbejde på det og jeg lover dig, rejsen bliver spændende.

Positiv julekalender -et dagligt boost til din jul.

Jeg vil hver dag i december fortælle om en positiv tanke, citat eller andet skriv fra mit eget liv. Måske kan det give dig et smil på læben.

I denne mørke tid, kan det være svært at finde energien og se de positive ting i ens dagligdag. Det kan føles, som en ekstra belastning at finde overskuddet frem til julehygge. Derfor vil jeg lave positive opslag, som du hver dag kan se frem til.