Fritid og frihed

Fritid og frihed

april 16, 2019 Positive tanker 0

En hektisk uge, en hektisk tid og nu er der fritid og frihed foran mig.

Jeg kniber mig et øjeblik i armen og mærker efter. Giver mig selv lov til at nyde at holde fri. Friheden. Nyder min alene tid, når mine kære er væk. Følelsen er helt berusende.

Elsker at være alene, når jeg kan glæde mig til, at det snart bliver anderledes. Når familien kommer hjem. Når vi skal mødes og fejre samværet, friheden og tanken om flere dage, hvor vi kan holde ferie.

Først skal jeg dog lige ”øve” mig på det. Det her med at nyde min egen tid. Refleksen er at løbe henimod målet om at blive færdigt til tiden. Der er altid noget at lave, men det behøves ikke nu. En af mine nye opgaver jeg skal have ind i kalenderen, er egen tid eller opladningstid. Se det er en meget vigtig opgave.

Den dårlige samvittighed over at skulle noget, være noget eller yde noget. Den slipper jeg nu.

Tid

Tid til tanker, tid til nærvær og tid til at lave ingenting. Hvad mon det bliver. Betyder det så meget?

Jeg hører mit tv, men ser det ikke. Jeg nyder kaffen, som jeg har brygget og henter en kop af kanden engang i mellem. Langsomt. En bog ligger klar til gennemlæsning. Mon ikke det er den, som er den helt store opgave for i dag?

Jeg tror jeg er ved at være klar til indflyvningen til påskeferien. Smiler.

Ha en dejlig påske derude og husk – nyd nu at leve det ”satans” liv 😊

Knus Jill

Er du tvivl om hvornår påsken er, så læs her: https://ugenr.dk/2019/p%C3%A5ske