Fantastiske, fabelagtige, friskvindige, frejdige forårs fredag.

Fantastiske, fabelagtige, friskvindige, frejdige forårs fredag.

marts 29, 2019 Positive tanker 0
Mig selv og blå himmel i baggrunden

Dagens selvvalgte opgave.

Ud og find forårstegn på min gåtur. Det var en nem opgave. Det pibler frem derude og jeg har fået masser af flotte fotos af forårstegn. Nogle bliver vist her i bloggen. Mange er sorteret fra. Overflod og trivsel hvorend jeg kigger. Jeg har ikke min egen haven, men jeg kan nyde andres anstrengelser. Ganske frit. De gratis glæder er lige udenfor døren.

Mit fredagsråd til dig: Tag ud og samle energi, fyld på lageret efter vinterens tørke.

Findes der et bedre sted at indsamle energi end at kigge på naturen? Jeg kan virkelig mærke at jeg er til. At jeg lever. Mine problemer bliver mindre betydelige og jeg får sat tingene i relief.

Når solen skinner og muligheden er for det, så pjæk og hold fri. Kan dine opgaver og pligter ikke skubbes til en anden dag?

Jeg er klar til weekenden efter en omgang glad i låget gåtur. Ha en skøn en af slagsen derude <3

https://www.vorfrue.dk/